Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про визнання незаконним і скасування рішення - Господарський суд м. Києва - Літвінова М.Є.

  1. УХВАЛА
  2. ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44 тел. 284-18-98

________________________________________________________________________________

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

29.12.14 Справа № 910/29156/14.

Суддя Літвінова М.Є., розглянувши позовну заяву Заступника прокурора міста Києва до Київської міської ради про визнання незаконним і скасування рішення, визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, -

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1.Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2.Розгляд справи призначити на 26.01.15 о 12:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, зал № 2 .

3.Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "БЦ "Петровський" (04050, м.Київ, вул. Студентська, 5-7, літ В).

4.Зобов'язати позивача надати суду: оригінали всіх документів по суті спору, доданих до позовної заяви (для огляду в судовому засіданні); оригінали та належним чином засвідчені копії установчих документів та свідоцтва про державну реєстрацію позивача; витяг (довідку) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про включення позивача та відповідача до ЄДР станом на день вирішення спору; направити третій особі копію позовної заяви з доданими документами, надати суду належні докази направлення.

5.Зобов'язати відповідача надати суду: письмовий відзив на позов з поданням доказів, що підтверджують викладені у ньому обставини, та забезпечити надіслання позивачу копії відзиву із доданими документами у порядку статті 59 Господарського процесуального кодексу України; оригінали для огляду в судовому засіданні та засвідчені копії статутних документів та свідоцтва про державну реєстрацію відповідача, витяг (довідку) про внесення відповідача до Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України станом на день вирішення спору.

6.Зобов'язати третю особу надати суду письмові пояснення по суті спору, з поданням належних доказів на підтвердження зазначеного.

7.Зобов'язати сторони повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав, повідомити суд, чи не вирішувався раніше такий же спір між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав шляхом надання довідки.

8.Зобов'язати сторони направити для участі у розгляді справи своїх представників, повноваження яких повинні бути оформлені у відповідності з вимогами ст. 28 ГПК України, та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

7.Попередити сторони, що при ухиленні від виконання вимог суду та участі у судовому засіданні до них можуть бути застосовані заходи, передбачені п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, а позивача - про правові наслідки, передбачені п. 5. ч. 1 ст. 81 Господарського процесуального кодексу України.

8.Витребувані документи подати через відділ діловодства господарського суду м. Києва у строк до 22.01.2015.

Явку повноважних представників сторін в судове засідання визнати обов'язковою.

Суддя М.Є. Літвінова

_________________________________________________________________________________________

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Консультация адвоката по заработной плате

О принципах начисления заработной платы и о том, куда можно обратиться, если нужна консультация адвоката по трудовому праву

Консультации по доверенности

Доверенность — юридический документ, поэтому при ее составлении нелишне прислушаться к консультации адвоката.

Компенсация вкладов от Сбербанка в ныняшнем году

Все вкладчики Сбербанка ожидают с большим нетерпением, когда же наконец-то продолжится компенсация вкладов.

Приобретение права собственности на переработанную вещь

Одним из условий приобретения права собственности на вещь в результате переработки является правомерность осуществления переработки чужой вещи


Отзывы о нас
Здравствуйте!. Случайно набрел на этот сайт, чему крепко рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибо за профессиональный портал!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015