Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про відкриття провадження у цивільній справі Справа № 116/7649/13-ц Провадження № 2/116/3468/13 13 - Сімферопольский районний суд Автономної Республіки - Паніна П. Є.

  1. УХВАЛА

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

Справа № 116/7649/13-ц

Провадження № 2/116/3468/13

13.12.2014 року м. Сімферополь

Суддя Сімферопольського районного суду Автономної Республіки Крим Паніна П.Є., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Перовської сільської ради Сімферопольського району Автономної Республіки Крим, за участю третьої особи ОСОБА_2 про визнання права власності на ? частку житлового будинку та господарських споруд в порядку спадкування за законом, -

встановив:

Позивач звернулася до суду з позовом до Територіальної громади в особі Перовської сільської ради Сімферопольського району Автономної Республіки Крим, за участю третьої особи ОСОБА_2 про визнання права власності на ? частку житлового будинку та господарських споруд в порядку спадкування за законом по мотивам, викладеним у позовній заяві.

Позовна заява підсудна Сімферопольському районному суду Автономної Республіки Крим та подана з додержанням вимог статей 119-120 Цивільного процесуального кодексу України.

Підстави для залишення позову без руху чи повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в цивільній справі відсутні.

Керуючись статтями 11, 122, 127-129 Цивільного процесуального кодексу України, -

ухвалив:

1.Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Перовської сільської ради Сімферопольського району Автономної Республіки Крим про визнання права власності на ? частку житлового будинку та господарських споруд в порядку спадкування за законом.

2.Призначити судове засідання по данній цивільній справі на 24.12.2013 року о 14-00 годин.

3.Судове засідання відбудеться у приміщенні Сімферопольського районного суду АР Крим за адресою: м. Сімферополь, вул. К. Маркса 17, каб. №12, при себе обов'язково мати паспорт, а у необхідних випадках документ, підтверджуючий повноваження й особу представника (засвідчену належним чином довіреність, посвідчення, паспорт тощо).

4.Справа розглядатиметься суддею Паніною П.Є.

5.Позивачеві надати суду для огляду оригінали документів, на які посилається як на обґрунтування свої вимог.

6.Направити відповідачеві копію позовної заяви разом з усіма доданими документами та запропонувати, у разі не визнання заявлених позовних вимог, подати у строк до 24.12.2013 року письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують ці заперечення.

7.В судове засідання викликати сторони.

8.Попередити сторони про їх обовязок довести ті обставини, на які вони посилаються як на підставу своїх вимог або заперечень, подати для підтвердження своїх вимог або заперечень усі наявні у них докази або повідомити про них суд до судового засідання.

9.Довести до відома сторонам, що проведення судового засідання може бути відкладено за заявою однієї або обох сторін тільки за умови наявності поважності причин неможливості їх явки та надання суду відповідних доказів у підтвердження поважності таких причин.

10.Роз'яснити сторонам, що вони мають рівні процесуальні права, якими повині добросовісно користуватися, та процесуальні обовязки, яки повині неухильно виконувати

11.Копію ухвали надіслати сторонам у справі до відома.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності в Апеляційний суд Автономної Республіки Крим через Сімферопольський районний суд Автономної Республіки Крим шляхом подачі в 5-денний строк з дня отримання ухвали апеляційної скарги.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Паніна П.Є.

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Учредительные документы

Формальный подход к разработке и содержанию учредительных документов может быть причиной отмены судом государственной регистрации субъекта предпринимательства

Адвокат по взысканию долгов

Взыскание долга (по расписке, по договору займа). Вы должны знать, что существование расписки подтверждает безусловность задолженности.

Як правильно вчинити в разі стягнення боргів?

Не можете самостійно витребувати борг або повернути власні позичені кошти - звертайтесь вчасно за допомогою досвідченого юриста.

Прекращение деятельности субъекта хозяйствования

В практике возможны случаи, когда по тем или иным причинам на определенный период предприятие вынуждено сворачивать, прекращать свою деятельность, не осуществлять ее (находиться в простое), но при этом существование субъекта не прекращается.


Отзывы о нас
Просто спасибо!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему крепко рад! С удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015