Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про прийняття справи до провадження 16 грудня 2014 року СУДДЯ СОЛОНЯНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОМЕЛЮХ В - Солонянський районний суд Дніпропетровської област - Омелюх В. М.

  1. УХВАЛА

Справа № 192/50/14-ц

Провадження № 2/192/189/14

УХВАЛА

про прийняття справи до провадження

16 грудня 2014 року СУДДЯ СОЛОНЯНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОМЕЛЮХ В.М., вивчивши матеріали цивільної справи за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет застави,

В С Т А Н О В И Л А:

Позивач 05 вересня 2013 року звернувся до Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська з позовною заявою до відповідача ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет застави.

Ухвалою судді Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська від 06 вересня 2013 року було відкрито провадження у справі та призначено її до розгляду в судовому засіданні о 18 жовтня 2013 року о 13 годині 00 хвилин.

Ухвалою судді Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська від 18 жовтня 2013 року дана справа була направлена до Солонянського районного суду Дніпропетровської області за підсудністю для розгляду по суті, в зв'язку з чим необхідно вирішити питання прийняття даної справи до провадження та призначення до розгляду.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Керуючись ст. 116, 117,156 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И Л А:

Прийняти до провадження цивільну справу за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет застави, призначити до розгляду в судове засідання 28 лютого 2014 року об 11 годині 20 хвилин в приміщенні суду.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності до апеляційного суду Дніпропетровської області через районний суд шляхом подання протягом 5 днів з дня її проголошення апеляційної скарги, а у разі постановлення ухвали без участі особи, яка її оскаржує, протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали, а в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Учредительные документы

Формальный подход к разработке и содержанию учредительных документов может быть причиной отмены судом государственной регистрации субъекта предпринимательства

Опровержение недостоверной информации

Распространение неправдивой информации относительно членов семьи физического лица должно нарушать личные неимущественные права именно этого физического лица, а не членов его семьи.

Аналіз і укладання договорів

За родом своєї діяльності будь-яке підприємство, ПП, кожна компанія при здійсненні своєї діяльності змушена стикатися з величезною кількістю різних договорів, починаючи від трудового договору при прийомі на роботу нового співробітника і закінчуючи господарськими договорами, якими будь-який керівник користується при роботі з контрагентами (договір поставки, купівлі-продажу, лізингу, оренди, тощо).

Завжди готові надати Вам допомогу у реєстрації або самостійно зареєструвати для Вас підприємство

Щодня наша компанія реєструє різноманітні форми бізнесу в Україні...


Отзывы о нас
Просто замечательный! Хорошенький интернет портальчик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

Этот портал - обалденный. Благодарю. Без всякого сомнения полезный и в тоже время функциональный сайт.
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015