Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про визнання недійсним свідоцтва про право власності та визнання права власності; за зустрічним позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 про усунення перешкод в кор - Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивіл - Червинська М.Є.

  1. УХВАЛА

УХВАЛА

1 вересня 2014 року м. Київ

Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Червинська М.Є., розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_2 на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 11 березня 2014 року та рішення апеляційного суду м. Києва від 2 липня 2014 року в справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, виконавчого органу Київської міської ради Головного управління житлового забезпечення комунального підприємства з експлуатації та ремонту житлового фонду «Житло-Сервіс», виконавчого органу Київської міської ради Головного управління житлового забезпечення, товариства з обмеженою відповідальністю «Екобуд», товариства з обмеженою відповідальністю «Лізінгова компанія «Технобудлізинг» про визнання недійсним свідоцтва про право власності та визнання права власності; за зустрічним позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 про усунення перешкод в користуванні нерухомим майном та заборону вчинення певних дій,

в с т а н о в и л а:

Касаційна скарга подана з дотриманням строку на касаційне оскарження, передбаченого ст. 325 ЦПК України, за формою і змістом відповідає вимогам ст. 326 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 327, 328 ЦПК України,

у х в а л и л а:

Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою ОСОБА_2 на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 11 березня 2014 року та рішення апеляційного суду м. Києва від 2 липня 2014 року в справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, виконавчого органу Київської міської ради Головного управління житлового забезпечення комунального підприємства з експлуатації та ремонту житлового фонду «Житло-Сервіс», виконавчого органу Київської міської ради Головного управління житлового забезпечення, товариства з обмеженою відповідальністю «Екобуд», товариства з обмеженою відповідальністю «Лізінгова компанія «Технобудлізинг» про визнання недійсним свідоцтва про право власності та визнання права власності; за зустрічним позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 про усунення перешкод в користуванні нерухомим майном та заборону вчинення певних дій.

Витребувати із Шевченківського районного суду м. Києва вищезазначену цивільну справу (№ 761/3698/13).

Копії касаційної скарги надіслати особам, які беруть участь у справі, та надати строк для подання заперечень на касаційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання цієї ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Вищого спеціалізованого суду України М.Є. Червинська

з розгляду цивільних і кримінальних справ

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Реєстрація ТОВ в Києві

Послуги в Києві та Київській області щодо реєстрації ТОВ, підготовки установчих документів підприємства

Навіщо потрібні послуги юриста по розлученню (розірвання шлюбу) в Києві

Особливо важливо залучити юриста або адвоката по розлученні у справу, оскільки від її вирішення залежить багато інших сімейних питань.

Получение разрешения на трудоустройство

Прежде чем начать работать на территории Украины иностранец должен будет получить разрешение на трудоустройство.

Повышение арендной платы за землю по инициативе местных властей

Простые люди, а вместе с ними и предприниматели, представители деловой элиты стоят в длинной очереди в сельские, а также поселковые и городские/областные советы.


Отзывы о нас
Спасибо творцам этого портала!!! Это действительно - находка! Удачи!

Просто спасибо!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему крепко рад! С удовольствием размещу ссылку на своей станичке!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015