Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про відкриття провадження в адміністративній справі 31 липня 2014 рокум - Полтавський окружний адміністративний суд - Г.В. Костенко

  1. ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

31 липня 2014 рокум. ПолтаваСправа № 816/3021/14

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Костенко Г.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю "Сіб-Агро" до Державної податкової інспекції у м.Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування податкового повідомлення-рішення, -

В С Т А Н О В И В:

30 липня 2014 року позивач Товариство з обмеженою відповідальністю "Сіб-Агро" звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державної податкової інспекції у м.Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування податкового повідомлення-рішення №0000162308 від 18.07.2014 року.

Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України та поданий у строк, встановлений законом.

На підставі викладеного, керуючись статтями 106, 107, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 816/3021/14 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Сіб-Агро" до Державної податкової інспекції у м.Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області про скасування податкового повідомлення-рішення.

Зобов'язати позивача до 11 серпня 2014 року надати суду копії всіх первинних документів та документів на підтвердження реальності проведення господарських операцій, докази подальшого використання в господарській діяльності,

Зобов'язати відповідача у разі заперечення проти позову надати до суду у строк до 11 серпня 2014 року письмові заперечення проти позову та докази в обґрунтування заперечень, всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення з приводу яких подано позов, документи щодо підстав та порядку проведення перевірки (наказ, направлення), документи на підставі яких встановлені порушення податкового законодавства та на які посилається в акті перевірки. (копії документів мають бути належним чином засвідчені у відповідності до пункту 5.27 Держстандарту України № 4163-2003 "Уніфікована Система організаційно-розпорядчої документації Вимоги до оформлювання документів" в матеріали справи, оригінали для огляду).

Попередити про те, що невиконання судових рішень тягне за собою відповідальність, встановлену законом, та може бути підставою для реагування суду в порядку ст. 166 Кодексу адміністративного судочинства України.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Надіслати відповідачу копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Г.В. Костенко

Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Як придбати юридичні адреси в Київській області або м. Києві

Саме у нашій базі всі юридичні адреси є немасові та безпроблемні, ми гарантуємо їх якість

Профессиональная и качественная юридическая помощь

Сейчас все больше людей обращается в суд за защитой своих прав и свобод.

Раздел собственности супругов вне брака

Пара, решившая вступить в эту форму отношений, изначально не задумывается о завтрашнем дне, и о разделе имущественных прав на общее имущество.

Роль посредника при урегулировании конфликта

Так как правовую сторону любого конфликта возможно успешно разрешить только с помощью специалиста, будь-то ссора между супругами, либо старый конфликт между деловыми.


Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование этого портала.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015