Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про встановленняя адміністративного нагляду відносно : ОСОБА_3 - Доманівський районний суд Миколаївської області - Кривенко О. В.

  1. ПОСТАНОВА

Доманівський районний суд Миколаївської області

35 м. смт. Доманівка Доманівський район Миколаївська область Україна 56400

Справа № 475/1218/14-к

ПОСТАНОВА

Іменем України

30.10.2014смт. Доманівка

Суддя Доманівського районного суду Миколаївської області Кривенко О.В., за участю секретаря Маташнюк О.В., ДІМ Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області Мороза Р.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду подання начальника Доманівського РВ УМВС України Паламарчука І.Ф. про встановленняя адміністративного нагляду відносно :

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Червоний Київ, Доманівського району, Миколаївської області, мешканця АДРЕСА_1 громадянина України, українця, працюючого по найму, неодруженого, раніше судимого:

1) 13.12.2007 року Доманівським районним судом Миколаївської області за ст.185 ч.1, ст.75, 76 КК України до 1 року позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік;

2) 12.09.2011 р. тим же судом за ст.297 ч.1, ст. 304 ч.2, ст.185 ч.2, ст. 185 ч.3 ст.70 КК України до 4 років позбавлення волі; звільненого 23.05.2014 р. умовно-достроково на 1 рік 3 місяці 8 днів на підставі ухвали Торезького міського суду Донецької області.

В С Т А Н О В И Л А:

Начальник Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області Паламарчук І.Ф. звернувся до суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 посилаючись на те, що з моменту звільнення з місць позбавлення волі, проживаючи в АДРЕСА_1 ОСОБА_3 зарекомендував себе з негативної сторони, зловживає спиртними напоями та порушує громадський порядок, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, про що свідчать постанови про накладення на нього адміністративних стягнень, а саме:

23.07.2014 р.- за ст.178 ч.1 КУпАП - (попередження);

01.08.2014 р.- за ст.178 ч.2 КУпАП - (штраф 51 грн.);

20.08.2014 р.- за ст.178 ч.3 КУпАП - (штраф 105 грн.).

ОСОБА_3 неодноразово попереджався Доманівським РВ УМВС про припинення антигромадського способу життя, а також про те, що по відношенню до нього може бути встановлено адміністративний нагляд, однак незважаючи на прийняті відносно нього міри профілактичного впливу, на шлях виправлення не став, належних висновків не зробив.

Представник Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області в судовому засіданні подання підтримав, просив встановити відносно ОСОБА_3 адміністративний нагляд.

ОСОБА_3 в судовому засіданні не заперечував проти встановлення відносно нього адміністративного нагляду, але просив суд не встановлювати відносно нього обмеження у виді заборони виходу з будинку кожної доби в період з 22:00 до 06:00 год. наступної доби в зв'язку з тим, що він працює за наймом і дане обмеження може завадити йому заробляти кошти на проживання.

Вислухавши пояснення представника Доманівського РВ УМВС України, пояснення ОСОБА_3, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висноку, що подання - підлягає частковому задоволенню із наступних підстав :

Згідно п. «в» ст.3 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» адміністративний нагляд встановлюється щодо повнолітніх осіб засуджених до позбавлення волі за тяжкі, особливо тяжкі злочини або засуджених два і більше разів до позбавлення волі за умисні злочини, якщо вони після відбування покарання, незважаючи на попередження органів внутрішніх справ, систематично порушують громадський порядок і права інших громадян, вчиняють інші правопорушення.

ОСОБА_3 з моменту звільнення з місць позбавлення волі, тобто з 23.05.2014 року проявив себе з негативної сторони, неодноразово притягувався до адміністративної відповідадьності, зловживає спиртними напоями, порушує громадський порядок.

Незважаючи на прийняті Доманівським РВ УМВС України заходи профілактичного впливу, ОСОБА_3 на шлях виправлення не став, висновків не зробив, своєю поведінкою викликає загрозу для суспільства і здатний скоїти будь-який злочин.

Зазначене свідчить про наявність підстав для встановлення відносно нього адміннагляду на 10 місяців з обмеженнями: заборонити вихід з будинку, де він постійно проживає, кожної доби в період з 23:00 год. до 05:00 год. наступної доби; заборони виїзду за межі Доманівського району без дозволу Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області, заборони відвідувати торгівельні заклади на території Доманівського району, де спиртні напої продаються на розлив; реєстрація в черговій частині Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області кожної першої суботи місяця до 16:00 години.

Керуючись п."в" ст.3, ч.8 ст.5, ст.10 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі", ст.158 КВК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Встановити відносно ОСОБА_3 адміністративний нагляд терміном в 10 /десять/ місяців зі слідуючими обмеженнями :

1. Заборонити вихід з будинку кожної доби з 23.00 год. до 05.00 год. наступних діб;

2.Заборона виїзду за межі Доманівського району без дозволу Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області.

3.Заборона відвідувати торгівельні заклади на території Доманівського району, де спиртні напої продаються на розлив.

4. Реєстрація в черговій частині Доманівського РВ УМВС України в Миколаївській області кожної першої суботи місяця до 16:00 години.

Копію постанови направити в Доманівський РВ УМВС України для виконання.

Постанова може бути оскаржена протягом 7 діб з моменту її винесення.

Суддя :О. В. Кривенко

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Продовження статті послуги юриста по розлученню (розірвання шлюбу) в Києві

Залучення юриста по розлученням у будь-яку сімейну справи сприяє її матеріальному та моральному вирішенню

Реєстрація ТОВ в Києві

Послуги в Києві та Київській області щодо реєстрації ТОВ, підготовки установчих документів підприємства

Прекращение участия в ООО: способы и правовые последствия

Общество с ограниченной ответственностью является, пожалуй, наиболее распространенной организационно-правовой формой предпринимательских обществ в Украине.

Профессиональная и качественная юридическая помощь

Сейчас все больше людей обращается в суд за защитой своих прав и свобод.


Отзывы о нас
Привет!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему очень рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

Просто отличный сайт! Хорошенький портальчик! Очень здорово. Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет проект!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015