Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 17 - Апеляційний суд Вінницької області - Голота Л. О.

  1. АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
  2. УХВАЛА

Справа № 212/13513/12

Провадження № 22-ц/772/3331/2014

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

24.12.2014 місто ВінницяСуддя апеляційного суду Вінницької області Голота Л.О., вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 17.10.2014 року про повернення скарги ОСОБА_1 на дії Ленінського відділу державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції,-

в с т а н о в и л а:

ОСОБА_1 оскаржує в апеляційному порядку ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 17.10.2014 року про повернення скарги ОСОБА_1 на дії Ленінського відділу державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції.

Ухвалою суду від 07 листопада 2014 року вище зазначену апеляційну скаргу залишено без руху та надано строк протягом трьох днів з дня отримання ухвали для сплати суми судового збору згідно п.14) ч.2.1 ст. 4 Закону України "Про судовий збір" від 08.07.2011 року № 3674-VI, за подання до суду апеляційної і касаційної скарги на ухвалу суду, заяви про приєднання до апеляційної чи касаційної скарги на ухвалу суду сплачується судовий збір в розмірі 0,1 розміру мінімальної заробітної плати, тобто 121 грн. 80 коп..

На виконання вимог ухвали суду апелянт звернулася в суд із заявою, до якої додав ксерокопію посвідчення № 429390 від 21 листопада 2001 року.

Суддя, вивчивши матеріали справи, дійшла до висновку, що апеляційна скарга відповідає вимогам ст. 295 ЦПК України, апелянт звільнений від сплати судового збору.

Керуючись ст. 297 ЦПК України ,-

у х в а л и л а:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 17.10.2014 року про повернення скарги ОСОБА_1 на дії Ленінського відділу державної виконавчої служби Вінницького міського управління юстиції.

Суддя апеляційного суду

Вінницької області: Л.О. Голота

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Все про алименты, взыскание алиментов, размер алиментов на детей

Взыскание алиментов может сопровождаться спорами по поводу их размера и порядка выплат

Адвокат, услуги по разделу имущества

Наиболее сложной, требующей вмешательства юриста, частью бракоразводного процесса является раздел общего имущества

Порядок видачі дозволу на працевлаштування іноземців або як працевлаштуватись іноземцям на роботу в Україні.

Порядок видачі дозволу на працевлаштування іноземців регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2009 р. N 322 про «Порядок видачі, продовження строку дії та анулювання дозволів на використання праці іноземців та осіб без громадянства»

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе

Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества


Отзывы о нас
Для меня это находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь здесь на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

Привет!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему очень рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015