Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 суми заборгованості за використаний природний газ - Бердянський міськрайонний суд Запорізької області - Полянчук Б. І.

  1. СУДОВИЙ НАКАЗ

Бердянський міськрайонний суд

СУДОВИЙ НАКАЗ

31 грудня 2014 року Справа № 310/14289/13-ц

м. Бердянськ Запорізької області

Суддя Бердянського міськрайонного суду Запорізької області Полянчук Б.І., розглянувши заяву публічного акціонерного товариства «Запоріжгаз» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 суми заборгованості за використаний природний газ.

Відповідно до ст.ст. 14, 526, 530 Цивільного Кодексу України і ст.ст. 3, 88, 89, 95 - 105 ЦПК України.

НАКАЗУЮ:

Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1, індивідуальний ідентифікаційний номер: НОМЕР_1, на користь публічного акціонерного товариства «Запоріжгаз», юридична адреса: м. Бердянськ, вул. Підгорна, 201, перерахувавши на р/р 26037301049701 в ЗОУ ВАТ «Державний ощадний банк України», МФО 313957, ЗКПО 05535289, заборгованість в сумі 231 грн. 79 коп. (двісті тридцять одна грн. 79 коп.).

Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1, індивідуальний ідентифікаційний номер: НОМЕР_1, на користь публічного акціонерного товариства „Запоріжгаз", юридична адреса: м. Бердянськ, вул. Підгорна, 201, перерахувавши на р/р 26004201169001 в ф-я ПАТ КБ «Надра» м. Київ, ЦЕНТР МФО 380764, Код 05535289, витрати по оплаті судового збору в розмірі 114 грн. 70 коп.(сто чотирнадцять гривень 70 копійок).

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя Б.І. Полянчук

Боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб

У разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом трьох днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред'явлення до виконання.

Заява про скасування судового наказу розглядається судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про прийняття такої заяви до розгляду у відкритому судовому засіданні. Неявка осіб, належним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви.

Судовий наказ набрав чинності «_____» ______________ 20___ року.

Строк пред'явлення до виконання до «_____» __________ 20__ року.

Суддя Б.І. Полянчук

Судовий наказ видано стягувачу «_____» _____________ 20___ року.

Відмітки про виконання

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації в якому знаходився судовий наказ на виконанні Загальна сума, відра хована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки __________________________________________________________ ______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Как восстановить срок вступления в наследство по украинским законам

Законодательство предусматривает восстановление сроков принятия наследства на определенных условиях.

Клиент юридической помощи спокоен за исход дела

Мы стремимся разрешать проблемы клиента исключительно законными способами, которые максимально помогут решить все возможные неурядицы с Законом

Приобретение права собственности на переработанную вещь

Одним из условий приобретения права собственности на вещь в результате переработки является правомерность осуществления переработки чужой вещи

Продовження статті послуги юриста по розлученню (розірвання шлюбу) в Києві

Залучення юриста по розлученням у будь-яку сімейну справи сприяє її матеріальному та моральному вирішенню


Отзывы о нас
Этот интернет портал здоровский! Пользовался очень часто. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами чаще!

Ваш сайт просто супер очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать так держать и всего самого... Не снижайте планку!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015