Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про видачу дубліката виконавчого листа - Харцизький міський суд Донецької області - Носовська Л. О.

  1. УХВАЛА
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

248/1397/13-ц

6/248/37/2014

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 лютого 2014 року Харцизький міський суд Донецької області у складі:

судді Носовської Л.О.,

при секретарі Тарасової І.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Харцизьку подання Відділу державної виконавчої служби Шахтарського міськрайонного управління юстиції про видачу дубліката виконавчого листа, -

ВСТАНОВИВ:

10 лютого 2014 року Відділ державної виконавчої служби Шахтарського міськрайонного управління юстиції (далі - ВДВС) звернувся до суду із поданням про видачу дубліката виконавчого листа № 2/248/716/2013р., виданого Харцизьким міським судом, згідно якого ОСОБА_1 зобов'язаний сплачувати на користь ОСОБА_2 аліменти на утримання сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 у розмірі 1/4 частини з усіх видів заробітку (доходу) щомісяця. На час винесення судового рішення ОСОБА_1 мав один вид доходу, так як працював на ВП «шахта Шахтарська Глибока» ДП «Шахтарськантрацит» , у зв'язку із чим судом було видано один виконавчий лист, який ОСОБА_2 було надано до ВДВС . В січні 2014 року на адресу ВДВС надійшло повідомлення Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Харцизьку Донецької областіё з якого углядається, що ОСОБА_1 знаходиться на обліку в даній установі , та отримує страхові виплати по травмі, у зв'язку із чим ВДВС просить суд видати дублікат виконавчого листа.

Суд знаходить подання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Судом встановлено, що рішенням Харцизького міського суду Донецької області від 19 березня 2013 року з ОСОБА_1 стягнуто аліменти на користь ОСОБА_2 на утримання неповнолітньої дитини - сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, у розмірі ? частини з усіх видів заробітку (доходу), щомісяця, починаючи з 16 лютого 2013 року і до повноліття дитини чи до зміни матеріального становища сторін.

На підставі даного рішення судом 19 березня 2013 року видано один виконавчий лист № 2/248/716/2013 (248/1397/13-ц), в якому зазначено місце роботи боржника ОСОБА_1 - «шахта Шахтарська-Глибока» ДП «Шахтарськантрацит» .

25 червня 2013 року державним виконавцем ВДВС винесено постанову про відкриття виконавчого провадження по вказаному виконавчому листу.

З довідки Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Харцизьку Донецької області від 30 грудня 2013 року углядається, що ОСОБА_1 знаходиться на обліку в даній установі та отримує страхові виплати з 01 листопада 2013 року.

Згідно частини 1 статті 370 ЦПК України замість втраченого оригіналу виконавчого листа або судового наказу суд, який видав виконавчий лист або судовий наказ, має право за заявою стягувача або поданням державного виконавця видати його дублікат. Суд, який видав виконавчий лист про стягнення аліментів, має право за поданням державного виконавця у разі встановлення кількох місць роботи чи отримання доходів боржника видати дублікат виконавчого листа.

На підставі вищевикладеного, суд вважає необхідним видати дублікат виконавчого листа..

Керуючись ст.370 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Видати дублікат виконавчого листа по справі № 2/248/716/2013, виданого Харцизьким міським судом Донецької області на підставі рішення Харцизького міського суду Донецької області від 19 березня 2013 року по справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про стягнення аліментів на дитину.

Ухвала може бути оскаржена в Апеляційний суд Донецької області через Харцизький міський суд протягом 5 днів з дня її проголошення, особою, у відсутності якої було постановлено ухвалу - у той же строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Как восстановить срок вступления в наследство по украинским законам

Законодательство предусматривает восстановление сроков принятия наследства на определенных условиях.

Помощь юриста в разделе имущества

Если бывшим супругам приходиться делить в суде совместно нажитое имущество, то юрист окажет неоценимую помощь

Услуги и консультация адвоката

В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные услуги, которые на данный момент способны оказать опытные и наученные не одним судебным разбирательством адвокаты

Новые нормы по защите прав граждан

С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.


Отзывы о нас
Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря интересному порталу, наконец, решился.

Ваш ресурс не лучший друг - ваш сайт, - родственник для всех, кто сегодня живёт интересными взглядами!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015