Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про усунення перешкод у користуванні та володінні майном - Печерський районний суд міста Києва - Цокол Л. І.

  1. УХВАЛА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/50/15-ц

УХВАЛА

05 січня 2015 року суддя Печерського районного суду м. Києва, Цокол Л.І.вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи", Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "Вектор плюс", Публічного акціонерного товариства "Омега Банк", приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3, Державної реєстраційної служби України про усунення перешкод у користуванні та володінні майном, про визнання припиненим кредитного зобов'язання, про визнання припиненим договору застави, про зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла вищезазначена позовна заява .

Позовна заява відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України

Позовна заява подана з дотриманням правил підсудності.

Керуючись ст. 122 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи", Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "Вектор плюс", Публічного акціонерного товариства "Омега Банк", приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3, Державної реєстраційної служби України про усунення перешкод у користуванні та володінні майном, про визнання припиненим кредитного зобов'язання, про визнання припиненим договору застави, про зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду в приміщенні Печерського районного суду м. Києва, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 42 а на 03 лютого 2015 року о 11.30 год.

1 . Викликати для участі в засіданні позивача, відповідачів.

2.Відповідачам необхідно подати письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

3.Копію ухвали направити сторонам.

Відповідно до ст. 131 ЦПК України, сторони зобов"язані подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті.

Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Ухвала може бути оскаржена у частині дотримання правил підсудності до Апеляційного суду м. Києва через Печерський районний суд м. Києва протягом 5 днів з дня отримання ухвали.

Суддя Цокол Л.І.

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Бізнес — це війна

Вам потрібні конфлікти, суперечки і зайвий розбрат з державними органами? Як уникнути складнощів під час перевірок на підприємстві?

Раздел имущества супругов при ипотеке

При разводе не только имущество, но и долги супругов делятся пополам. Это относится и к имуществу, полученному в ипотеку

Зачем Вам нужна помощь юриста

Адвокаты и юристы готовы внимательно выслушать каждого клиента, провести детальный анализ и оказать любую необходимую помощь для того, чтобы разрешить задачу

Юрист для развития бизнеса

Юрист поможет провести процедуры грамотно и с нанесением наименьшего вреда.


Отзывы о нас
Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы умнички!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Большущее спасибо создателям этого интернет портала!!! Он действительно - находка! Так держать!!! Удачи!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015