Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про скорочення на половину невідбуту частину покарання за ст - Жовтневий районний суд м. Маріуполя - Шатілова Л. Г.

  1. УХВАЛА
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

263/6926/14-к

1-в/263/225/2014

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 липня 2014 року Жовтневий районний суд м. Маріуполя у складі головуючого судді Шатілової Л.Г., при секретарі - Марчук К.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні з залі суду м. Маріуполя подання заступника начальника Жовтневого МВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області Олійник С.Р. про скорочення на половину невідбуту частину покарання за ст.6 Закону України «Про амністію у 2014 році»

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянки України, не працюючої, проживаючої за адресою: АДРЕСА_1, засудженої 29.10.2012 року Жовтневим районним судом м. Маріуполя за ст. 128 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Вироком Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області від 29.10.2012 року ОСОБА_2 була засуджена за ст. 128 КК України до 240 годин громадських робіт.

Засуджена ОСОБА_2 перебуває на обліку в Жовтневій КВІ УДПтСУ в Донецькій області з 20.03.2013 року.

В поданні Жовтневого КВІ УДПтСУ в Донецькій області ставиться питання про скорочення засудженій наполовину невідбутої частини покарання у вигляді 240 годин громадських робіт.

Представник КВІ у судове засідання не з'явилася, до суду надала письмову заяву про розгляд подання за її відсутністю, подання підтримала у повному обсязі, просила задовольнити.

Прокурор надав письмову заяву про розгляд подання за його відсутністю, подання підтримав у повному обсязі, просив задовольнити.

Засуджена ОСОБА_2 у судове засідання не з'явилася, надала до суду письмову заяву про розгляд подання за її відсутністю, подання підтримала у повному обсязі, просила застосувати до неї Закон України «Про амністію у 2014 році».

Дослідивши подання, матеріали кримінальної справи, суд приходить до висновку про необхідність задоволення даного подання.

Відповідно до положень ст. 6 Закону України «Про амністію у 2014 році» скорочується наполовину невідбута частина покарання засудженим, що відбувають покарання у виді позбавлення волі на певний строк, та інші покарання, не пов'язані з позбавленням волі, які не підлягають звільненню від відбування покарання на підставі ст.ст. 1-5 цього Закону.

Засуджена ОСОБА_2 не підлягає звільненню від покарання на підставі ст.ст. 1-5 Закону України «Про амністію у 2014 році», однак не підпадає під положення ст. 8 цього Закону, тобто до неї може бути застосована амністія.

Відповідно до довідки Жовтневого КВІ УДПтСУ в Донецькій області, невідбута частина покарання засудженої ОСОБА_2 складає 240 годин громадських робіт.

Таким чином, наявні передбачені законодавством підстави для застосування до засудженої ОСОБА_2 амністії і скорочення їй наполовину невідбутої частини покарання.

Керуючись ст.ст. 74, 85-86 КК України, ст. 539 КПК України, ст. 1 п. «в» Закону України «Про амністію у 2014 році», суд -

У Х В А Л И В :

Подання заступника начальника Жовтневого МВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області Олійник С.Р. про скорочення на половину невідбуту частину покарання на підставі ст.6 Закону України «Про амністію у 2014 році» ОСОБА_2 - задовольнити.

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, скоротити наполовину невідбуту частину покарання у вигляді 240 годин громадських робіт, призначене вироком Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області від 29.10.2012 року, на підставі статті 6 Закону України «Про амністію у 2014 році» та призначити до відбуття покарання у вигляді 120 (ста двадцяти) годин громадських робіт.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Донецької області через Жовтневий районний суд Донецької області протягом 7 днів з дня її проголошення.

Суддя Л.Г. Шатілова

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Порядок осуществления хозяйственной деятельности в условиях военного положения

В период действия военного положения, введенного на территории Украины или в отдельных местностях, правовой режим хозяйственной деятельности определяется на основе закона об обороне Украины, других законодательных актов относительно обеспечения обороноспособности государства и законодательства о режиме военного положения.

Ответственность физического лица - предпринимателя

Согласно загальноцивилистичним принципу полного возмещения вызванной вреда ГК Украины установлено полную ответственность физического лица по обязательствам, связанным с предпринимательской деятельностью.

Развод - юридические тонкости

Если пара решила расторгнуть свой брак, то помощь опытного адвоката по разводам будет весьма уместной

Прекращение участия в ООО: способы и правовые последствия

Общество с ограниченной ответственностью является, пожалуй, наиболее распространенной организационно-правовой формой предпринимательских обществ в Украине.


Отзывы о нас
Просто спасибо!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему крепко рад! С удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

Ваш интернет проект просто супер очень много чего здесь интересного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015