Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про припинення юридичної особи - Чернігівський окружний адміністративний суд - Лобан Д.В.

  1. ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
  2. ПОСТАНОВА
  3. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 липня 2014 року м. Чернігів Справа № 825/2397/14

Чернігівський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Лобана Д.В., розглянувши в приміщенні суду в порядку скороченого провадження адміністративну справу за адміністративним позовом Бахмацької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області до товариства з обмеженою відповідальністю "Підприємство з іноземними інвестиціями "Агро-Плюс 2003" про припинення юридичної особи,-

В С Т А Н О В И В:

Бахмацька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Чернігівській області звернулась до суду з адміністративним позовом про припинення юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю "Підприємство з іноземними інвестиціями "Агро-Плюс 2003".

При прийнятті постанови у порядку скороченого провадження по даній справі, суд керується наступними положеннями законодавства: пп. 20.1.12 п. 20.1 ст. 20, п. 67.2. ст. 67 Податкового кодексу України, які передбачають право податкових органів звертатись до суду щодо припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця, статтями 46, 49 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб - підприємців», які встановлюють підстави та порядок припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця.

Керуючись статтями 17, 69, 70, 71, 106, 107, 121, 158 - 163, 1832 Кодексу адміністративного судочинства України та враховуючи довідку від 11.07.2014 № 882/9/10-011, згідно якої ТОВ "Агро-Кідс" не подає звітності з 2013 року, довідку від 11.07.2014 № 882/9/10-011 про відсутність податкового боргу за товариством, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний позов Бахмацької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області до товариства з обмеженою відповідальністю "Підприємство з іноземними інвестиціями "Агро-Плюс 2003" про припинення юридичної особи, - задовольнити.

Припинити юридичну особу - товариство з обмеженою відповідальністю "Підприємство з іноземними інвестиціями "Агро-Плюс 2003" (код ЄДРПОУ 32654655, вул. Першотравнева, буд. 39, кв. 6, м. Бахмач, Чернігівська область, 16500).

Копію постанови направити до реєстраційної служби Бахмацького районного управління юстиції Чернігівської області для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про судове рішення щодо припинення юридичної особи - товариства з обмеженою відповідальністю "Підприємство з іноземними інвестиціями "Агро-Плюс 2003".

Постанова за результатами скороченого провадження може бути оскаржена сторонами в порядку і строки передбачені статтями 1832 та 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Постанова, прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

Постанова підлягає негайному виконанню.

Суддя Д.В. Лобан

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Бюрократическая украинская система в Законе «Об административных услугах»

Первые впечатления, которые оставили административные услуги по-новому

Компенсация вкладов от Сбербанка в ныняшнем году

Все вкладчики Сбербанка ожидают с большим нетерпением, когда же наконец-то продолжится компенсация вкладов.

Консультация адвоката по заработной плате

О принципах начисления заработной платы и о том, куда можно обратиться, если нужна консультация адвоката по трудовому праву

Аренда жилья, полезный совет юриста

Помощь юриста, полезный совет бывают нужны в самых разных ситуациях. Мудро посоветоваться с юристом прежде, чем подписывать любой договор!


Отзывы о нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам творческих успехов!

Этот сайт классный! работал на нем очень часто. Этот интернет проект ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015