Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання - Вищий адміністративний суд України - Заяць В.С.

  1. ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
  2. УХВАЛА

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

УХВАЛА

28 серпня 2014 року м. Київ К/800/45966/14

Суддя Вищого адміністративного суду України Заяць В.С., перевіривши на предмет відповідності вимогам закону касаційну скаргу управління Пенсійного фонду України в м.Сумах на ухвалу Ковпаківського районного суду м.Суми від 10 липня 2014 року та ухвалу Харківського апеляційного адміністративного суду від 07 серпня 2014 року у справі за позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Ковпаківському районі м.Суми про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання, -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Ковпаківського районного суду м.Суми від 10 липня 2014 року, залишеною без змін ухвалою Харківського апеляційного адміністративного суду від 07 серпня 2014 року, заяву про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання задоволено.

У касаційній скарзі скаржник просить скасувати рішення судів першої та апеляційної інстанцій, посилаючись на неправильне застосування судами норм матеріального і процесуального права.

У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.

Відповідно до пункту 5 частини 5 статті 214 Кодексу адміністративного судочинства України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі також у випадках, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

За змістом цієї норми касаційна скарга повинна містити посилання на помилкове та/або неправильне застосування норм матеріального права при вирішенні справи та/або порушення норм процесуального права (у разі оскарження судового рішення по суті - пояснення, яким чином такі порушення вплинули на правильність вирішення справи).

Виходячи зі змісту касаційної скарги та оскаржуваних судових рішень, ця касаційна скарга є необґрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального або процесуального права.

Керуючись п. 5 ч. 5 ст. 214 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

У відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою управління Пенсійного фонду України в м.Сумах на ухвалу Ковпаківського районного суду м.Суми від 10 липня 2014 року та ухвалу Харківського апеляційного адміністративного суду від 07 серпня 2014 року у справі за позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Ковпаківському районі м.Суми про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.С. Заяць

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Адвокат по взысканию долгов

Взыскание долга (по расписке, по договору займа). Вы должны знать, что существование расписки подтверждает безусловность задолженности.

Помощь специалиста позволит безболезненно и быстро разрешить многие сложности

Помощь юриста позволит безболезненно и быстро разрешить многие сложности, сохранить средства и ресурсы, защитить права человека

Нові юридичні адреси в Києві

У нашій базі багато надійних юридичних адрес для реєстрації у Києві та по Київській області

Регистрация компании

Сотрудничая с юристами нашей компании Вы в самое быстрое время станете собственником компании (предприятия), не тратя при этом зря время на оформление документов и регистрацию собственного предприятия.


Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование этого портала.

Этот сайт просто офигенный. Thanky! Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании интернет проект.
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015