Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про ухвалення додаткового рішення - Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської об - Процько Я. В.

  1. УХВАЛА
  2. І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

31.12.2014 Справа №607/20/14-ц Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі

головуючого судді Процько Я.В.,

з участю секретаря Костиник О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Тернополі цивільну справу за заявою ОСОБА_1, що діє в інтересах ОСОБА_2 про ухвалення додаткового рішення,-

ВСТАНОВИВ:

10 грудня 2010 року Тернопільським міськрайонним судом Тернопільської області розглянуто цивільну справу за позов ОСОБА_3 до ОСОБА_4, третя особа - Тернопільська районна державна нотаріальна контора про визнання права власності на спадкове майно та за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно із постановленням ухвали про затвердження мирової угоди. Винесенню даного рішення суду передувало звернення сторін з клопотанням від 10 грудня 2010 року про затвердження мирової угоди в якій зазначено, що сторони домовились про наступне:

1. Загальна частка права власності на майно у будинку, що знаходиться в АДРЕСА_1, та належить ОСОБА_2, становить 22/56 або 39,29%;

2. Загальна частка права власності на майно у будинку, що знаходиться в АДРЕСА_1 та належить ОСОБА_3, становить 15/56 або 26,78%;

3. Загальна частка права власності на майно у будинку, що знаходиться в АДРЕСА_1 та належить ОСОБА_4, становить 15/56 або 26,78%;

4. Загальна частка права власності на майно у будинку, що знаходиться в АДРЕСА_1 та належить ОСОБА_5, становить 4/56 або 7,15%.

Саме ці умови мирової угоди і були затверджені ухвалою суду.

26 грудня 2013 року ОСОБА_1, що діє в інтересах ОСОБА_2 звернулась до суду з заявою про ухвалення додаткового рішення і просить вказати частки земельної ділянки згідно витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6100599682013 від 07 жовтня 2013 року, зокрема ОСОБА_2 - ?; ОСОБА_3 - ?; ОСОБА_4 - ?.

Суд, що ухвалив рішення, може за заявою осіб, які беруть участь у справі … ухвалити додаткове рішення, якщо: стосовно якої-небудь позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, не ухвалено рішення; суд, вирішивши питання про право, не зазначив точної суми грошових коштів, які підлягають стягненню, майно, яке підлягає передачі, або які дії треба виконати; суд не допустив негайного виконання рішення у випадках, встановлених статтею 367 цього Кодексу; судом не вирішено питання про судові витрати. (ч. 1 ст. 220 ЦПК України)

В судове засідання учасники судового розгляду не з'явились, що в силу ч. 3 ст. 220 ЦПК України, не перешкоджає розгляду питання про ухвалення додаткового рішення.

Як вбачається з змісту позовної заяви, мирової угоди та матеріалів цивільної справи № 607/20/14-ц за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4, третя особа - Тернопільська районна державна нотаріальна контора про визнання права власності на спадкове майно та за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно обставини, передбачені ч. 1 ст. 220 ЦПК України, що могли б слугувати підставою для ухвалення додаткового рішення відсутні.

Керуючись ст. ст. 210, 220, п. 11 ч. 1 ст. 293 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

У задоволенні заяви ОСОБА_1, що діє в інтересах ОСОБА_2 про ухвалення додаткового рішення - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Тернопільської області через Тернопільський міськрайонний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Головуючий суддяЯ. В. Процько

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Реєстрація ТОВ в Києві

Послуги в Києві та Київській області щодо реєстрації ТОВ, підготовки установчих документів підприємства

Повышение арендной платы за землю по инициативе местных властей

Простые люди, а вместе с ними и предприниматели, представители деловой элиты стоят в длинной очереди в сельские, а также поселковые и городские/областные советы.

Юрист для развития бизнеса

Юрист поможет провести процедуры грамотно и с нанесением наименьшего вреда.

Опытные юристы, квалифицированная юридическая помощь

Именно юрист поможет не потеряться среди множества законов. Мы приложим максимум усилий для того, чтобы Вы могли быть успешны


Отзывы о нас
Ваш ресурс - удивительный.

Этот интернет проект отличный! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот сайт ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015