Юридическая помощь
Юридическая помощь
У Вас проблемы, и Вы не знаете как их разрешить?
Спросите опытных юристов — мы не оставим Вас в беде!
Юридические Статьи
Услуги и консультация адвоката

Услуги и консультация адвоката В целях защиты как своих собственных интересов, так и для защиты собственного бизнеса стоит использовать те профессиональные ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть ...

Уголовный адвокат - незаменимая часть Вашей жизни Уголовный процесс представляет собой на практике очень сложный процесс, при котором сплетаются самые разные интересы.

Юридические Новости
Новые нормы по защите прав граждан

Новые нормы по защите прав граждан
С 1 января 2013 г. появились новые нормы, которые касаются защиты прав граждан.

Конституционный Суд: имущество ...

Конституционный Суд: имущество супругов будет делиться иначе
Верховный Суд сформировал позицию судов при разрешении дел о расторжении брака и разделе совместно нажитого имущества

Юр. Консультации

Про прийняття адміністративної справи до провадження та поновлення у ній провадження 29 грудня 2014 року м - Окружний адміністративний суд міста Києва - Данилишин В.М.

  1. УХВАЛА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА

01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

УХВАЛА

про прийняття адміністративної справи до провадження

та поновлення у ній провадження

29 грудня 2014 року

м. Київ

№ 826/4006/14

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Данилишин В.М., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "АХА Страхування" до відділу державної виконавчої служби Подільського районного управління юстиції у місті Києві про визнання протиправними та скасування рішень відповідача, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва знаходиться справа № 826/4006/14 за позовом приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "АХА Страхування" (далі - позивач) до відділу державної виконавчої служби Подільського районного управління юстиції у місті Києві (далі - відповідач) про визнання протиправними та скасування постанов відповідача від 07 березня 2014 року № 42359600 та № 42359715 (далі - оскаржувані постанови).

Ухвалою суду від 16 липня 2014 року провадження у справі зупинено до набрання законної сили судовим рішенням у справі № 203/1540/14-ц.

До суду 23 грудня 2014 року через канцелярію від представника позивача надійшло письмове клопотання про поновлення провадження у справі, до якого додано копію ухвали Кіровського районного суду міста Дніпропетровська від 22 липня 2014 року у справі № 203/1450/-14-ц.

У зв’язку із припиненням повноважень судді Шрамко Ю.Т. щодо здійснення правосуддя, у провадженні якої перебувала справа № 826/4006/14 та нею не розглянута по суті, відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, для її подальшого розгляду і вирішення 25 грудня 2014 року визначено суддю Данилишина В.М.

Згідно з ч. 5 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 15-1, 69, 71, 79, 106, 107, 122, 156, 160, 165, 254 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до провадження адміністративну справу № 826/4006/14 за позовом приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "АХА Страхування" до відділу державної виконавчої служби Подільського районного управління юстиції у місті Києві про визнання протиправними та скасування рішень відповідача.

2. Поновити провадження в адміністративній справі № 826/4006/14.

3. Призначити справу до розгляду суддею одноособово у судовому засіданні, яке відбудеться 12 січня 2015 року о 09 год. 15 хв. в Окружному адміністративному суді міста Києва за адресою: місто Київ, вулиця Командарма Каменєва, 8, корпус 1, зал № 37.

4. У судове засідання викликати уповноважених представників позивача та відповідача.

5. Запропонувати позивачу надати у судове засідання через уповноваженого представника: 1) власне письмове підтвердження того, що у провадженні інших судів України або органів, які у межах своєї компетенції вирішують спори, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав та не має рішень інших судів та органів з такого спору; 2) засвідчені копії документів, якими підтверджуються намір (намагання) врегулювати спір у досудовому порядку, та щодо результатів їх розгляду; 3) засвідчені копії наявних додаткових письмових доказів на підтвердження обставин, якими обґрунтовується позов (крім тих, які долучено до позову як додатки); 4) письмові пояснення із зазначенням причин неможливості надання таких доказів для сприяння у витребуванні їх судом.

6. Витребувати у відповідача та зобов’язати його у строк до 06 січня 2015 року подати до суду: 1) письмові заперечення проти позову (два примірники) разом із засвідченими копіями наявних письмових доказів на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються такі заперечення (у разі заперечення проти позову); 2) засвідчені копії документів виконавчих проваджень ВП № 42359600 та ВП № 42359715, які стосуються оскаржуваних постанов (крім тих, які долучено до позову як додатки); 3) письмові пояснення із зазначенням причин неможливості надання таких доказів для сприяння у витребуванні їх судом.

7. Роз’яснити, що згідно з ч. 6 ст. 71, ч. 4 ст. 128 КАС України, якщо особа, яка бере участь у справі, без поважних причин не надасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які вона посилається, а також у разі неприбуття відповідача, належним чином повідомленого про дату, час та місце судового розгляду, без поважних причин розгляд справи може не відкладатися та справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів.

8. Копії ухвали направити сторонам (вручити їх уповноваженим представникам) у порядку та спосіб, встановлені ст.ст. 33, 35, 38 КАС України, роз’яснивши, що вони мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту ухвалення.

Відповідно до ч. 1 ст. 255 КАС України, постанова або ухвала суду, яка набрала законної сили, є обов’язковою для осіб, які беруть участь у справі, для їхніх правонаступників, а також для всіх органів, підприємств, установ та організацій, посадових чи службових осіб, інших фізичних осіб та підлягає виконанню на всій території України.

Суддя В.М. Данилишин

Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Не пропустите:

Раздел имущества супругов при ипотеке

При разводе не только имущество, но и долги супругов делятся пополам. Это относится и к имуществу, полученному в ипотеку

Компенсация вкладов от Сбербанка в ныняшнем году

Все вкладчики Сбербанка ожидают с большим нетерпением, когда же наконец-то продолжится компенсация вкладов.

Консультации по доверенности

Доверенность — юридический документ, поэтому при ее составлении нелишне прислушаться к консультации адвоката.

Порядок видачі дозволу на працевлаштування іноземців або як працевлаштуватись іноземцям на роботу в Україні.

Порядок видачі дозволу на працевлаштування іноземців регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2009 р. N 322 про «Порядок видачі, продовження строку дії та анулювання дозволів на використання праці іноземців та осіб без громадянства»


Отзывы о нас
Спасибо творцам этого портала!!! Это действительно - находка! Удачи!

Огромнейшее спасибо творцам сайта!!! Это на самом деле - большая находка! Так держать!!!
Анонс событий
Рекомендовано
Судебная практика

№910/20105/13

Судья: Отрюх Б.В.
07.01.2015

№757/93/15-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015